ALANYURT'TA BOMBA ALARMI!

ALANYURT

Alanyurt Esentepe Caddesi üzerinde bir sitenin önünde duran bavul, polisi alarma geçirdi. Bursa'dan gelen bomba imha ekipleri tarafından patlatılan bavuldan kadın ayakkabısı ve elbiseleri çıktı.

 

Alanyurt Mahallesi Esentepe Caddesi’nde dün saat 15.30 sıralarında bir sitenin önünde vatandaşlar tarafından görülen bavul, mahalle sakinlerine bomba paniği yaşattı.

Şüpheli bavul ihbarı alan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçerken, polisler bavulun çevresinde geniş güvenlik tedbiri aldılar. Patlama tehlikesine karşı bavula ne ekipler ne de vatandaşlar yaklaşmazken, bavulun açılması için Bursa’dan bomba imha ekibi istendi. Emniyet ekipleri, bomba imha uzmanları gelene kadar şüpheli bavulun çevresini kimseyi yaklaştırmazken, meraklı vatandaşlar ise olayı evlerinin balkonlarından izledi.

FÜNYE İLE PATLATILDI, İÇERİSİNDEN KADIN ELBİSESİ ÇIKTI

Bir süre sonra Bursa’dan gelen bomba imha uzmanları, şüpheli bavulun yakınına sinyal kesici cihaz koydu. Özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı bavulu fünye ile patlattı. Bomba zannedilen bavulun içerisinden kadın ayakkabıları ve elbiseleri çıkarken, patlamanın etkisi ile elbiseler de havaya savruldu. Yapılan incelemede bavulun içinden 4 çift kadın ayakkabısı ile elbise çıktı. Bavulun kime ait olduğu ise henüz tespit edilemedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07